Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lleida Dreams (124313) - Juanito's eleven (125391) » 692014859: T69/J3/III

Liga 692014859 Información oficial sobre el partido 692014859 en Hattrick

23.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 3 / III.2 (3409)

Lleida Dreams Alineación oficial del equipo 'Lleida Dreams' en el partido 1 - 1 Juanito's eleven Alineación oficial del equipo 'Juanito's eleven' en el partido
0 - 1 Clinton Carabott (17')
Antonio Rojas Tello (89') 1 - 1
Lleida Dreams Alineación oficial del equipo 'Lleida Dreams' en el partido 1 - 1 Juanito's eleven Alineación oficial del equipo 'Juanito's eleven' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lleida Dreams Alineación oficial del equipo 'Lleida Dreams' en el partido 2 - 0 Juanito's eleven Alineación oficial del equipo 'Juanito's eleven' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lleida Dreams

Goles Goles

  • 113 Minuto 89 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Antonio Rojas Tello de Lleida va aconseguir igualar el partit al minut 89, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 10 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Rolf Østbø que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Silverio Baciocchi! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 206 Minuto 47 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 47, tothom va saber perquè en Félix Brazete era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 211 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Anoumou Kpoffon va estar a punt de marcar al minut 62 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71, Bogusław Maślej quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Juanito's eleven

Goles Goles

  • 119 Minuto 17 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En August Espunya sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Clinton Carabott que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 7 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Juanito's tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Erik Pölöskey ho va intentar al minut 7 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 287 Minuto 16 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en August Espunya ja els havia advertit que el porter contrari, en Fernando Sattaur, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 237 Minuto 22 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en August Espunya no va ser aprofitada per en Fatih Tuğ que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): En Roger Andreasson va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 280 Minuto 52 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de August Espunya al minut 52.