Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LABAJOS F.C. (1588057) - CSIII (125867) » 692014838: T69/J12/III

Liga 692014838 Información oficial sobre el partido 692014838 en Hattrick

25.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 12 / III.1 (3408)

LABAJOS F.C. Alineación oficial del equipo 'LABAJOS F.C.' en el partido 0 - 2 CSIII Alineación oficial del equipo 'CSIII' en el partido
0 - 1 Marvin Alexander Storat (75')
0 - 2 Mick Sonius (78')
LABAJOS F.C. Alineación oficial del equipo 'LABAJOS F.C.' en el partido 0 - 2 CSIII Alineación oficial del equipo 'CSIII' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
LABAJOS F.C. Alineación oficial del equipo 'LABAJOS F.C.' en el partido 1 - 3 CSIII Alineación oficial del equipo 'CSIII' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LABAJOS F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 77 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Hedayat Babazadeh va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Alic Bogdan per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

CSIII

Goles Goles

  • 171 Minuto 75 (Gol por el centro): Amb 75 minuts jugats, Marvin Alexander Storat de CSIII va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Mick Sonius de CSIII l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 78 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 29 (Ocasión de falta): En Siegbald Ebmer va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 29. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Mieczysław Głuch de CSIII, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 31, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 34, quan en Alic Bogdan va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): CSIII va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ariel Gimenez va desviar el xut final de Benjamín Roldán Miñarro després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Es duien 61 minuts de partit jugats quan Ferit Vassaf va estar a punt de posar per davant a CSIII amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ariel Gimenez va impedir un gol cantat.
  • 225 Minuto 69 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Mick Sonius va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): CSIII va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 70, quan Licinio Alcazaba va quedar-se sol davant el porter Ariel Gimenez, però aquest va poder aturar el xut.