Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.C. Catalunya (1456484) - Menisco C.F. (1459334) » 692014814: T69/J6/III

Liga 692014814 Información oficial sobre el partido 692014814 en Hattrick

14.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 6 / III.1 (3408)

A.C. Catalunya Alineación oficial del equipo 'A.C. Catalunya' en el partido 1 - 2 Los Falletits 2.0 Alineación oficial del equipo 'Los Falletits 2.0' en el partido
0 - 1 Willibald Tünkram (4')
Angel Dimov (14') 1 - 1
1 - 2 Willibald Tünkram (18')
A.C. Catalunya Alineación oficial del equipo 'A.C. Catalunya' en el partido 1 - 2 Los Falletits 2.0 Alineación oficial del equipo 'Los Falletits 2.0' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A.C. Catalunya Alineación oficial del equipo 'A.C. Catalunya' en el partido 0 - 1 Los Falletits 2.0 Alineación oficial del equipo 'Los Falletits 2.0' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.C. Catalunya

Goles Goles

  • 140 Minuto 14 (Gol de contra de falta): Catalunya va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Angel Dimov la va transformar en el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Catalunya va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Angel Dimov va sortir per sobre el travesser.
  • 237 Minuto 60 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Manuel Veillette va fer una magnífica centrada, però la rematada de Gergő Janis va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 286 Minuto 64 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Catalunya, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Gianluca Manuhutu va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juris Rainis de Catalunya va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gergő Janis de Catalunya es va emportar una amonestació al minut 74 per provocar un rival.

Los Falletits 2.0

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Falletits va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 4. Willibald Tünkram va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 105 Minuto 18 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 18, Jalali Obua va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Willibald Tünkram que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 2. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Lionel Waalkes. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Nolberto Portugal quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Petru-Ioan Bereş, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62 Petru-Ioan Bereş va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Remigio Iñigo-Ruiz, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Lionel Waalkes va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 71, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Lionel Waalkes, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 76 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Falletits va quedar sense poder incrementar el seu marcador.