Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

edurodrifer u. d. (1461528) - FC Egara (991656) » 692014774: T69/J10/II

Liga 692014774 Información oficial sobre el partido 692014774 en Hattrick

11.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 10 / II.4 (3407)

edurodrifer u. d. Alineación oficial del equipo 'edurodrifer u. d.' en el partido 5 - 0 FC Egara Alineación oficial del equipo 'FC Egara' en el partido
Bastien Biencourt (29') 1 - 0
Bastien Biencourt (53') 2 - 0
Siarhej Chystiakou (58') 3 - 0
Siarhej Chystiakou (70') 4 - 0
Siarhej Chystiakou (74') 5 - 0
edurodrifer u. d. Alineación oficial del equipo 'edurodrifer u. d.' en el partido 5 - 0 FC Egara Alineación oficial del equipo 'FC Egara' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
edurodrifer u. d. Alineación oficial del equipo 'edurodrifer u. d.' en el partido 4 - 0 FC Egara Alineación oficial del equipo 'FC Egara' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

edurodrifer u. d.

Goles Goles

  • 124 Minuto 29 (Gol de penalti): edurodrifer va posar-se per davant 1 - 0 al minut 29, quan Bastien Biencourt va llançar una pena màxima perfectament.
  • 134 Minuto 53 (Gol de penalti): Bastien Biencourt va augmentar la diferència de edurodrifer a 2 - 0 des del punt de penal.
  • 136 Minuto 58 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Amadeu López Díez encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Siarhej Chystiakou anotar per a edurodrifer el 3 - 0. Millor no veure'n la repetició.
  • 108 Minuto 70 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 70, en Baudilio Mundiña la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Siarhej Chystiakou que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): Siarhej Chystiakou va incrementar l'avantatge de edurodrifer amb el 5 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): edurodrifer va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Matteo Marone va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Tarek Al-Ghutheim.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): edurodrifer va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Eduardo Parreño en un 1 contra 1 amb el porter Tarek Al-Ghutheim, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Bastien Biencourt va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Tarek Al-Ghutheim al minut 48 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Raúl Espuny va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): En Raúl Espuny, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Siarhej Chystiakou va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

FC Egara

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): En Sten Madalik va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.