Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

olivasnegras (801978) - Granada Boys (312957) » 692014772: T69/J10/II

Liga 692014772 Información oficial sobre el partido 692014772 en Hattrick

11.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 10 / II.4 (3407)

olivasnegras Alineación oficial del equipo 'olivasnegras' en el partido 0 - 4 Granada Boys Alineación oficial del equipo 'Granada Boys' en el partido
0 - 1 Romain Beugli (31')
0 - 2 Acoatl Beh (68')
0 - 3 José de la Cruz Gajardo (82')
0 - 4 Władysław Sędziwoj (83')
olivasnegras Alineación oficial del equipo 'olivasnegras' en el partido 0 - 4 Granada Boys Alineación oficial del equipo 'Granada Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
olivasnegras Alineación oficial del equipo 'olivasnegras' en el partido 0 - 5 Granada Boys Alineación oficial del equipo 'Granada Boys' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

olivasnegras

Granada Boys

Goles Goles

  • 139 Minuto 31 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Romain Beugli va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 0 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Jiří Veselský.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del olivasnegras. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Acoatl Beh la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Granada es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 68.
  • 115 Minuto 82 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): José de la Cruz Gajardo de Granada va fer un bon esprint per escapar-se de Faris Kassab i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 3. Tot un espectacle!
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Władysław Sędziwoj va augmentar l'avantatge de Granada a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 4 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Acoatl Beh no va ser aprofitada per en Vincent Vincent que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): En José de la Cruz Gajardo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 280 Minuto 34 (Ocasión de falta): Ivo Vondráček va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Granada quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan José de la Cruz Gajardo va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en José de la Cruz Gajardo al minut 57, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Granada van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Władysław Sędziwoj, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Romain Beugli va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 89, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.