Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los melenas c.f. (435892) - Spurs de Barcelona (992486) » 692014745: T69/J3/II

Liga 692014745 Información oficial sobre el partido 692014745 en Hattrick

23.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 3 / II.4 (3407)

los melenas c.f. Alineación oficial del equipo 'los melenas c.f.' en el partido 3 - 0 Spurs de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Spurs de Barcelona' en el partido
Krzysztof Gajdek (23') 1 - 0
Tzvetan Funev (40') 2 - 0
Nour Dziri (56') 3 - 0
los melenas c.f. Alineación oficial del equipo 'los melenas c.f.' en el partido 3 - 0 Spurs de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Spurs de Barcelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
los melenas c.f. Alineación oficial del equipo 'los melenas c.f.' en el partido 5 - 0 Spurs de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Spurs de Barcelona' en el partido
Tiene mala suerte 5.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los melenas c.f.

Goles Goles

  • 118 Minuto 23 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 23, el melenas va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Krzysztof Gajdek, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de melenas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Tzvetan Funev progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 130 Minuto 56 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Nour Dziri va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 56 el resultat passava a ser de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Márcio Pacífico va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de melenas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Nour Dziri va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Krzysztof Gajdek. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): El melenas ho intentava per la dreta per mitjà de Márcio Pacífico, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 215 Minuto 63 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Krzysztof Gajdek va intentar anar-se'n per velocitat al minut 63 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Nour Dziri va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 237 Minuto 75 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Krzysztof Gajdek va fer una magnífica centrada, però la rematada de Rafał Gryz va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 234 Minuto 90 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 90 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Nour Dziri estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tomé Luís Rosa de melenas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Spurs de Barcelona

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Luis Diego Rico va entorpir al marcador d'en Alex Ciccariello per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 239 Minuto 66 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Luis Diego Rico va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Rafał Gryz per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.