Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DeportivoRiveira (307627) - Pepineros F.C (995631) » 692014686: T69/J2/II

Liga 692014686 Información oficial sobre el partido 692014686 en Hattrick

16.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 2 / II.3 (3406)

DeportivoRiveira Alineación oficial del equipo 'DeportivoRiveira' en el partido 5 - 3 Pepineros F.C Alineación oficial del equipo 'Pepineros F.C' en el partido
Víctor Imperial (8') 1 - 0
1 - 1 Ronny Steyaert (9')
Víctor Imperial (31') 2 - 1
Enrique Serrano (47') 3 - 1
3 - 2 Juan De Dios Gogliardo (52')
3 - 3 Richard Wetterstein (54')
Enrique Serrano (55') 4 - 3
Eduardo Otero Goyanes (89') 5 - 3
DeportivoRiveira Alineación oficial del equipo 'DeportivoRiveira' en el partido 5 - 3 Pepineros F.C Alineación oficial del equipo 'Pepineros F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
DeportivoRiveira Alineación oficial del equipo 'DeportivoRiveira' en el partido 3 - 0 Pepineros F.C Alineación oficial del equipo 'Pepineros F.C' en el partido
Tiene suerte 3.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DeportivoRiveira

Goles Goles

  • 106 Minuto 8 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Víctor Imperial va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 8, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del DeportivoRiveira, mentre ja celebrava el 1 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Els seguidors del DeportivoRiveira contenien la respiració mentre en Víctor Imperial s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 118 Minuto 47 (Gol evento especial córner peinado): DeportivoRiveira va aconseguir el 3 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Eduardo Otero Goyanes, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Enrique Serrano que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 123 Minuto 55 (Gol por la derecha): El jugador Enrique Serrano de DeportivoRiveira, després de 55 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 4 - 3 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Amb 89 minuts jugats, en Eduardo Otero Goyanes va augmentar l'avantatge de DeportivoRiveira a 5 - 3 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): DeportivoRiveira va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 5 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Boubacar Ouraga ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de DeportivoRiveira, l'equip va recuperar la pilota al minut 33 i va contraatacar. En Eduardo Otero Goyanes va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 235 Minuto 37 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Enrique Serrano, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

Pepineros F.C

Goles Goles

  • 187 Minuto 9 (Gol tiro lejano): L'entrenador del Pepineros va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 9 va arribar el 1 - 1 quan en Ronny Steyaert va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.
  • 154 Minuto 52 (Gol de penalti): Al minut 52 els visitants van aconseguir el 3 - 2 quan Juan De Dios Gogliardo va afusellar el porter des del punt de penal.
  • 115 Minuto 54 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Richard Wetterstein era molt més ràpid que el defensa Kostas Francisco. Al minut 54, el jugador de Pepineros va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 6 (Ocasión de contra de falta): Pepineros van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 6 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Juan De Dios Gogliardo no va ser gens encertat.
  • 237 Minuto 61 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Juan De Dios Gogliardo va fer al minut 61 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Andriy Kachalov, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 260 Minuto 67 (Ocasión de falta): El jugador visitant Juan De Dios Gogliardo va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 67 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.