Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los canos (308587) - Granada Pasión (1585305) » 692014614: T69/J12/II

Liga 692014614 Información oficial sobre el partido 692014614 en Hattrick

25.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 12 / II.1 (3404)

los canos Alineación oficial del equipo 'los canos' en el partido 3 - 0 Real Granada CF Alineación oficial del equipo 'Real Granada CF' en el partido
Asil Erşan (63') 1 - 0
胡 (Hu) 迪平 (Diping) (69') 2 - 0
Asil Erşan (71') 3 - 0
los canos Alineación oficial del equipo 'los canos' en el partido 3 - 0 Real Granada CF Alineación oficial del equipo 'Real Granada CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
los canos Alineación oficial del equipo 'los canos' en el partido 4 - 0 Real Granada CF Alineación oficial del equipo 'Real Granada CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los canos

Goles Goles

  • 123 Minuto 63 (Gol por la derecha): canos s'avançava al marcador al minut 63, després d'un rebot que va caçar en Asil Erşan per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de canos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en 胡 (Hu) 迪平 (Diping) progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): En Asil Erşan va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 12 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Asil Erşan va fer una magnífica centrada, però la rematada de Czesław Wiadomski va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): En Qara Sarveshwaran va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): canos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 30 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Vaišgirdas Jaskutis ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En Władysław Kraczkowski va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de canos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70, Haydar Tığlı gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Fredrik Grundander va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Władysław Kraczkowski de canos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Real Granada CF

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 51, Arnošt Holeček de Granada va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.