Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estudiantes de Derecho F.C (796952) - matchball (492157) » 692014516: T69/J2/Primera

Liga 692014516 Información oficial sobre el partido 692014516 en Hattrick

16.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 2 / Primera (3403)

Estudiantes de Derecho F.C Alineación oficial del equipo 'Estudiantes de Derecho F.C' en el partido 2 - 1 matchball Alineación oficial del equipo 'matchball' en el partido
0 - 1 Kwadwo Nkansah (20')
洪 (Hong) 光豪 (Guanghao) (30') 1 - 1
Abid Jelouli (80') 2 - 1
Estudiantes de Derecho F.C Alineación oficial del equipo 'Estudiantes de Derecho F.C' en el partido 2 - 1 matchball Alineación oficial del equipo 'matchball' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Estudiantes de Derecho F.C Alineación oficial del equipo 'Estudiantes de Derecho F.C' en el partido 4 - 0 matchball Alineación oficial del equipo 'matchball' en el partido
Tiene mala suerte 3.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estudiantes de Derecho F.C

Goles Goles

  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30, 洪 (Hong) 光豪 (Guanghao) va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 121 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Abid Jelouli ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Law Team es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 19 per blocar una centrada d'en Abid Jelouli va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Law Team.
  • 211 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22, Adrian Bobariu quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Rodolfo Vizcarreto! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Law Team va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Giampiero Mezzolla en un 1 contra 1 amb el porter Lê Khải Hoàn, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Adrian Bobariu va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Law Team va estar a punt de posar-se per davant al minut 68 però Oriol Cosca va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Abid Jelouli va estar a punt d'acabar en gol al minut 77, però el porter visitant Lê Khải Hoàn va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 290 Minuto 78 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en Giampiero Mezzolla era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 78. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.

matchball

Goles Goles

  • 142 Minuto 20 (Gol de contra por la izquierda): Kwadwo Nkansah va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de matchball i marcant el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 52 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de matchball van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 52 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Lewis Peláez, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de matchball va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Cosme Ciguri, però el porter rival va fer una gran aturada.