Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 689821579

Copa 689821579 Información oficial sobre el partido 689821579 en Hattrick

19.01.2022 12:30:00

At. Reboleria Alineación oficial del equipo 'At. Reboleria' en el partido 4 - 1 Poderio Alineación oficial del equipo 'Poderio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
At. Reboleria Alineación oficial del equipo 'At. Reboleria' en el partido 2 - 0 Poderio Alineación oficial del equipo 'Poderio' en el partido
Tiene suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

At. Reboleria

Goles Goles

  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ruben Kristiansen, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 116 Minuto 35 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Jouni Tiensivu sempre és una garantia. Al minut 35, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Ruben Kristiansen marcar el 2 - 0 per al Reboleria.
  • 106 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 37 minuts, Angel Drúndov va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 3 - 0.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Dinos Chatzikos va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 60, Jouni Tiensivu de Reboleria va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Samir Mansouri de Reboleria va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Poderio

Goles Goles

  • 151 Minuto 38 (Gol por el centro): Poderio van mostrar una bona compenetració quan al minut 38 van reduir diferències a 3 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Sławomir Leśnikowski va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 48 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Poderio sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Sławomir Leśnikowski, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 48 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): Poderio van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 77, però 司马 (Sima) 景艇 (Jingting) va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Poderio va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jasper Diegenant va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): Poderio van sortir al contraatac al minut 88, però 司马 (Sima) 景艇 (Jingting) va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.