Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 689788314

Amistoso (RC) 689788314 Información oficial sobre el partido 689788314 en Hattrick

12.01.2022 12:20:00

dinamo de mi bici Alineación oficial del equipo 'dinamo de mi bici' en el partido 4 - 2 Golden State Guarriors Alineación oficial del equipo 'Golden State Guarriors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
dinamo de mi bici Alineación oficial del equipo 'dinamo de mi bici' en el partido 1 - 6 Golden State Guarriors Alineación oficial del equipo 'Golden State Guarriors' en el partido
Tiene bastante suerte 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

dinamo de mi bici

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 5 gràcies a la jugada de Apat Etxebarri, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 14 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de dinamo va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Marcos Francisco Prados progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de dinamo a 3 - 1. Marcos Francisco Prados va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): Amb 62 minuts jugats, en Silvério Filipe Ribeiro va augmentar l'avantatge de dinamo a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Al minut 63 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ismael Martínez Mateo de dinamo va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Golden State Guarriors

Goles Goles

  • 152 Minuto 34 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Seppe Lemmens va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 34 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Franz Beu, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Guarriors va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 19 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 37 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Remi van der Belt va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 262 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Andrzej Ligmanowski va fer una jugada per la banda esquerra, però 滕 (Teng) 修鹏 (Xiupeng) va aturar el seu xut.
  • 252 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Guarriors va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Ramazan Larcher no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Remi van der Belt de Guarriors amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Meldutis Zarankas.