Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 689777842

Amistoso (Int.) 689777842 Información oficial sobre el partido 689777842 en Hattrick

12.01.2022 08:30:00

Kentavres Alineación oficial del equipo 'Kentavres' en el partido 0 - 2 Fúboltotal Alineación oficial del equipo 'Fúboltotal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kentavres Alineación oficial del equipo 'Kentavres' en el partido 0 - 2 Fúboltotal Alineación oficial del equipo 'Fúboltotal' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kentavres

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Kentavres va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Andrey Sokovikov, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 219 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Radiy Krutskikh va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Leonid Kostitsyn, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Fúboltotal

Goles Goles

  • 138 Minuto 56 (Gol evento especial extremo + rematador): En Julio César Manzano Ruiz va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Ander Valluerca Vallujera la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ander Valluerca Vallujera va augmentar l'avantatge de Fúboltotal a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Tauro Salas, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 6 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Es duien 38 minuts de partit jugats quan Cristian Solans va estar a punt de posar per davant a Fúboltotal amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Lev Andreichuk va impedir un gol cantat.
  • 283 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Fúboltotal quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Platon Javashvili va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Fúboltotal van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Cristian Solans, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Platon Javashvili, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 83 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Fúboltotal va quedar sense poder incrementar el seu marcador.