Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 689776606

Amistoso (Int.) 689776606 Información oficial sobre el partido 689776606 en Hattrick

12.01.2022 12:30:00

Vehinsa F.C. Alineación oficial del equipo 'Vehinsa F.C.' en el partido 0 - 5 W4-ler Feinmotoriker Alineación oficial del equipo 'W4-ler Feinmotoriker' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vehinsa F.C. Alineación oficial del equipo 'Vehinsa F.C.' en el partido 0 - 2 W4-ler Feinmotoriker Alineación oficial del equipo 'W4-ler Feinmotoriker' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vehinsa F.C.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Chris Kenny.

W4-ler Feinmotoriker

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): El jugador de Feinmotoriker Felix Ocwirk va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 5 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Gerold Lässer va aprofitar un error defensiu al minut 9, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Feinmotoriker.
  • 181 Minuto 18 (Gol por el centro): Sebastian Fromm va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 18, i va fer pujar el 0 - 3 per a Feinmotoriker.
  • 183 Minuto 53 (Gol por la derecha): Al 53 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Feinmotoriker augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Sebastian Schmidbauer es rifés el porter i marqués el 0 - 4.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78, Dieter Stocker va augmentar l'avantatge de Feinmotoriker a 0 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 12 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Andreas Wiener després de 12 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jesús Gómez va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Felix Ocwirk. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Gerold Lässer va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 205 Minuto 79 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Sascha Brändle marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Jürgen Schmitt que va xutar a fora per molt poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jürgen Schmitt de Feinmotoriker amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.