Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cremoso Team (779940) - AD Pétrola (1433709) » 689737687: T68/R5

Copa 689737687 Información oficial sobre el partido 689737687 en Hattrick

12.01.2022 12:00:00
Copa: Temporada 68 / Ronda 5

Cremoso Team Alineación oficial del equipo 'Cremoso Team' en el partido 1 - 2 AD Pétrola Alineación oficial del equipo 'AD Pétrola' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cremoso Team Alineación oficial del equipo 'Cremoso Team' en el partido 0 - 2 AD Pétrola Alineación oficial del equipo 'AD Pétrola' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,3 % 0,1 % 97,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cremoso Team

Goles Goles

  • 187 Minuto 31 (Gol tiro lejano): Era obvi que el Cremoso volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 31 van aconseguir marcar quan en Jesús Àngel Ballbé va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 34 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Zalán Kolos ja els havia advertit que el porter contrari, en Maximilian Werderitsch, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cremoso va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Simon Rapicault, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 236 Minuto 37 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en David Navarro haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Cremoso al minut 37.

AD Pétrola

Goles Goles

  • 119 Minuto 29 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Inocencio Bangueses el va rematar Óscar Anganga amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.
  • 171 Minuto 68 (Gol por el centro): Amb 68 minuts jugats, Óscar Anganga de Pétrola va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Romolo Apostolo, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 7 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 270 Minuto 33 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Inocencio Bangueses al minut 33 semblava entrar, però Edward Winkelhofer va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Pétrola que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Juan Borja Medina Davila, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Romolo Apostolo ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54, un refús desafortunat de Edward Winkelhofer, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Romolo Apostolo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Iván Ruipérez va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 59, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Edward Winkelhofer va aconseguir desviar el seu xut a córner.