Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 689734035

Copa 689734035 Información oficial sobre el partido 689734035 en Hattrick

12.01.2022 12:45:00

Alcudia de Veo C.F. Alineación oficial del equipo 'Alcudia de Veo C.F.' en el partido 4 - 0 ATLETICO GÜEJAR SIERRA Alineación oficial del equipo 'ATLETICO GÜEJAR SIERRA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Alcudia de Veo C.F. Alineación oficial del equipo 'Alcudia de Veo C.F.' en el partido 2 - 0 ATLETICO GÜEJAR SIERRA Alineación oficial del equipo 'ATLETICO GÜEJAR SIERRA' en el partido
Tiene suerte 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alcudia de Veo C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Al minut 9 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Paulus Pohn ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Alcudia es posava per davant 1 a 0.
  • 135 Minuto 16 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Detlef Rossmann va xutar directament a porteria i va marcar el 2 - 0. L'experiència és un grau!
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Amb 36 minuts jugats, en Mariano Iguarán va augmentar l'avantatge de Alcudia a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 134 Minuto 89 (Gol de penalti): Als 89 minuts de joc, els nois de Alcudia van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Pedro Caño augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Al minut 15 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Rutgerus Delmee de Alcudia va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): El Alcudia ho intentava per la dreta per mitjà de Vinyard Lefever, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): El jugador local Paulus Pohn per poc que no incrementa el marcador al minut 63. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Pablo Ochoa va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pedro Caño de Alcudia es va guanyar la targeta groga merescudament.

ATLETICO GÜEJAR SIERRA

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Tito Navargás es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.