Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 689734023

Copa 689734023 Información oficial sobre el partido 689734023 en Hattrick

12.01.2022 12:45:00

Athletic Jander Alineación oficial del equipo 'Athletic Jander' en el partido 3 - 1 comparsa Alineación oficial del equipo 'comparsa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Athletic Jander Alineación oficial del equipo 'Athletic Jander' en el partido 5 - 1 comparsa Alineación oficial del equipo 'comparsa' en el partido
Tiene mala suerte 4.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Jander

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Al minut 3 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Pau Gil y Gil ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Athletic es posava per davant 1 a 0.
  • 143 Minuto 42 (Gol de contra por la derecha): El jugador Armindo Sottomayor de Athletic es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 130 Minuto 79 (Gol de falta): Als 79 minuts, Žanas Neščiadinas va ampliar l'avantatge de Athletic amb un 3 - 1 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Athletic a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Sotiris Priovolos va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Óscar Gregorio va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Athletic va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 38 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Alexander Diez ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Markus Gaylor al minut 50 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Cado Rivas Prieto va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Armindo Sottomayor.

comparsa

Goles Goles

  • 119 Minuto 36 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Eman Šovšić el va rematar Hansruedi von Felten amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Ciprian Briciu va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 73 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Mill Atten va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Jaromír Môstka al minut 77 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ceferino Castroverde de comparsa amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.