Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 689733006

Copa 689733006 Información oficial sobre el partido 689733006 en Hattrick

12.01.2022 12:30:00

Vault TEC Team Alineación oficial del equipo 'Vault TEC Team' en el partido 0 - 2 At. Reboleria Alineación oficial del equipo 'At. Reboleria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vault TEC Team Alineación oficial del equipo 'Vault TEC Team' en el partido 0 - 1 At. Reboleria Alineación oficial del equipo 'At. Reboleria' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vault TEC Team

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): El VaultTEC va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 43, però en Antonio Torres-Ayala va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 240 Minuto 44 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de VaultTEC van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 44 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Pierre-Emmanuel Mortier, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

At. Reboleria

Goles Goles

  • 173 Minuto 38 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Ruben Kristiansen va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 116 Minuto 61 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 61 minuts quan Nat Barnes va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Jouni Tiensivu, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Reboleria van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Dinos Chatzikos, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Nat Barnes va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 280 Minuto 72 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Samir Mansouri al minut 72.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Atahualpa Losada després de 83 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Alfredo Ferrer Sax va poder desviar-lo a córner.