Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

comparsa (440055) - Pasgon (48787) » 689632235: T68/R4

Copa 689632235 Información oficial sobre el partido 689632235 en Hattrick

05.01.2022 12:00:00
Copa: Temporada 68 / Ronda 4

comparsa Alineación oficial del equipo 'comparsa' en el partido 0 - 1 Pasgon Alineación oficial del equipo 'Pasgon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
comparsa Alineación oficial del equipo 'comparsa' en el partido 0 - 6 Pasgon Alineación oficial del equipo 'Pasgon' en el partido
Tiene un resultado normal 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

comparsa

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de comparsa va anar a parar a la dreta de l'atac on en Zeferino de Araújo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 240 Minuto 38 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de comparsa van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 38 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Eman Šovšić, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Pasgon

Goles Goles

  • 135 Minuto 71 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Jip Waasdorp de Pasgon va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Siro Ovando Solis ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Kay-Uwe Kirchner, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 19 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Pasgon va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 31, quan Jip Waasdorp va quedar-se sol davant el porter Markus Gaylor, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Arne Teigen de Pasgon, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 37, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64 de partit, Jip Waasdorp quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, un refús desafortunat de Markus Gaylor, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Kay-Uwe Kirchner no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Es duien 69 minuts de partit jugats quan Otto Distler va estar a punt de posar per davant a Pasgon amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Markus Gaylor va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paavo Viinikainen de Pasgon la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.