Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 689629941

Copa 689629941 Información oficial sobre el partido 689629941 en Hattrick

05.01.2022 12:30:00

cd benagalbon Alineación oficial del equipo 'cd benagalbon' en el partido 2 - 0 Baumann Alineación oficial del equipo 'Baumann' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
cd benagalbon Alineación oficial del equipo 'cd benagalbon' en el partido 2 - 0 Baumann Alineación oficial del equipo 'Baumann' en el partido
Tiene un resultado normal 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cd benagalbon

Goles Goles

  • 121 Minuto 74 (Gol por el centro): benagalbon va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 74 Roman Zotin va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): benagalbon va augmentar la diferència quan Roman Zotin no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 30 (Ocasión de falta): Amb 30 minuts disputats, Gyula Orem gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Jaume Ramon Albert va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 237 Minuto 69 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Gyula Orem va fer una magnífica centrada, però la rematada de Bernharð Sindrason va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en István Pap.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roman Zotin de benagalbon va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Baumann

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Bau sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Sergio Codinats, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 19 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): Bau van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 27, però el xut de Daniel Garaz des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Bau, l'equip va recuperar la pilota al minut 80 i va contraatacar. En Raúl Escuer va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ignacio Aragón de Bau amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.