Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 689629563

Copa 689629563 Información oficial sobre el partido 689629563 en Hattrick

05.01.2022 12:15:00

Incubus sporting Alineación oficial del equipo 'Incubus sporting' en el partido 2 - 6 S.D. O Val de Narón Alineación oficial del equipo 'S.D. O Val de Narón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Incubus sporting Alineación oficial del equipo 'Incubus sporting' en el partido 1 - 4 S.D. O Val de Narón Alineación oficial del equipo 'S.D. O Val de Narón' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,5 % 0,3 % 92,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Incubus sporting

Goles Goles

  • 102 Minuto 62 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 62 de partit i el marcador es posà 1 - 5 quan en Rubén Martín de Armas, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Incubus a l'empat.
  • 135 Minuto 89 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Jaime Espés va marcar el 2 - 6 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 22, Durruma Butron de Incubus va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carlos Hernán Sorel de Incubus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

S.D. O Val de Narón

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): O Val va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 5. David Freire va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 7 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en David Freire de O Val l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 7 de partit.
  • 184 Minuto 11 (Gol de penalti): Al minut 11 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Gunnar Steertpogg va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 3.
  • 184 Minuto 26 (Gol de penalti): Passaven 26 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Gunnar Steertpogg va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 183 Minuto 47 (Gol por la derecha): Al 47 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a O Val augmentar el seu avantatge en el marcador, després que David Freire es rifés el porter i marqués el 0 - 5.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76, Renato Donà va augmentar l'avantatge de O Val a 1 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en David Freire va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67 de partit, Gunnar Steertpogg va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.