Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 689627053

Copa 689627053 Información oficial sobre el partido 689627053 en Hattrick

05.01.2022 12:45:00

Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 6 Guasimeta F.C. Alineación oficial del equipo 'Guasimeta F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 4 Guasimeta F.C. Alineación oficial del equipo 'Guasimeta F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Equipo callejero

Guasimeta F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): En Ivan Trincone donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 6 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 182 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Kanyimbo Ngalula Mbuyi, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 35 minuts, el tirador de faltes del Guasimeta va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ricardo Sérgio Nobre, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 184 Minuto 73 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Guasimeta per augmentar la diferència al marcador a 0 - 4 al minut 73. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Besart Manushi. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Lend Balliu va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 6 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Gian Piero Vaglio Bianco es va quedar sol davant del porter, al minut 57. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85, el Guasimeta va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Berra Håkansson s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Martino Onnis de Guasimeta va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.