Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 689625693

Copa 689625693 Información oficial sobre el partido 689625693 en Hattrick

05.01.2022 12:45:00

ÉCHE O QUE HAI! Alineación oficial del equipo 'ÉCHE O QUE HAI!' en el partido 3 - 1 dinamo de mi bici Alineación oficial del equipo 'dinamo de mi bici' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ÉCHE O QUE HAI! Alineación oficial del equipo 'ÉCHE O QUE HAI!' en el partido 5 - 0 dinamo de mi bici Alineación oficial del equipo 'dinamo de mi bici' en el partido
Tiene mala suerte 4.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ÉCHE O QUE HAI!

Goles Goles

  • 113 Minuto 79 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al echocai una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Luis Recio, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 79.
  • 121 Minuto 86 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Alan Holden, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del echocai se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 86.
  • 134 Minuto 87 (Gol de penalti): Víctor Gurt va augmentar la diferència de echocai a 3 - 1 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Al minut 22, Kurt Meulewaeter arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, Evert-Jan van Anrooij va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alan Holden va estar a punt d'acabar en gol al minut 80, però el porter visitant Jesús Castellanos va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Desiderio Aja Fernández de echocai va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

dinamo de mi bici

Goles Goles

  • 105 Minuto 30 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 30, Radomir Spociński va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Apat Etxebarri que, sense oposició, la va convertir en gol 0 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"