Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 689623906

Copa 689623906 Información oficial sobre el partido 689623906 en Hattrick

05.01.2022 12:30:00

TORA BORA JUNIORS Alineación oficial del equipo 'TORA BORA JUNIORS' en el partido 5 - 4 Jarni C.F. Alineación oficial del equipo 'Jarni C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
TORA BORA JUNIORS Alineación oficial del equipo 'TORA BORA JUNIORS' en el partido 4 - 3 Jarni C.F. Alineación oficial del equipo 'Jarni C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
51,2 % 22,4 % 26,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TORA BORA JUNIORS

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Corria el minut 2 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Leonel Cortiñas, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17 els aficionats van embogir quan en Tedo Rión va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de JUNIORS.
  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): JUNIORS prenia la batuta de l'encontre al minut 29, quan en Abelardo Fontes va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Al minut 54 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Gonzalo Galar, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a JUNIORS.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Steve Dunstone va aprofitar per marcar el 5 - 2 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Leonel Cortiñas. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 237 Minuto 7 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Abelardo Fontes va fer al minut 7 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Rafa Escales, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Robustiano Riquelme gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Imre Komjáthy va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Robustiano Riquelme, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jesús Fantoni de JUNIORS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Jarni C.F.

Goles Goles

  • 161 Minuto 6 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 6 minuts Toma Belaşcu va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 161 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23 en Javier Arce va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 152 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Jarni va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 5 - 3 quan Óscar Horta va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 152 Minuto 84 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 5 - 4 quan Toma Belaşcu va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 84 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"