Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ATLETICO GÜEJAR SIERRA (799391) - El Cansino (1371070) » 689485877: T68/R3

Copa 689485877 Información oficial sobre el partido 689485877 en Hattrick

29.12.2021 12:00:00
Copa: Temporada 68 / Ronda 3

ATLETICO GÜEJAR SIERRA Alineación oficial del equipo 'ATLETICO GÜEJAR SIERRA' en el partido 1 - 0 El Cansino Alineación oficial del equipo 'El Cansino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ATLETICO GÜEJAR SIERRA Alineación oficial del equipo 'ATLETICO GÜEJAR SIERRA' en el partido 2 - 1 El Cansino Alineación oficial del equipo 'El Cansino' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,5 % 0,7 % 10,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ATLETICO GÜEJAR SIERRA

Goles Goles

  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): ATLETICO, atacant per l'esquerra al minut 21, va aprofitar el magnífic llançament de José Manuel Sancho per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): ATLETICO va estar a punt de posar-se per davant al minut 8 però Ferran Llunell va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): En Pello Erreparatz va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): En Ricardo Vargas es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Passaven 71 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Marc Devesa va rematar alt.
  • 218 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Marc Devesa va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Anicet Humbert rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Manuel Sancho de ATLETICO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

El Cansino

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 9 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Cansino van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Gilbert Selva va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): Gotthard Liehner va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Cansino que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cansino va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Maruny Urbina, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jan Tykosson de Cansino va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.