Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC DELUXIA (1369695) - bictorioso (1332365) » 689485072: T68/R3

Copa 689485072 Información oficial sobre el partido 689485072 en Hattrick

29.12.2021 12:00:00
Copa: Temporada 68 / Ronda 3

es-pau-ña Alineación oficial del equipo 'es-pau-ña' en el partido 6 - 4 bictorioso Alineación oficial del equipo 'bictorioso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
es-pau-ña Alineación oficial del equipo 'es-pau-ña' en el partido 1 - 1 bictorioso Alineación oficial del equipo 'bictorioso' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,3 % 14,0 % 24,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

es-pau-ña

Goles Goles

  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 75 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de es-pau-ña. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Raúl Aliart xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Fryderyk Zagała, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 219 Minuto 58 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Marco Aschettino va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Petrică Niculicea, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 211 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Jesús Las Heras Sáenz va estar a punt de marcar al minut 61 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 221 Minuto 94 (Ocasión por el centro): En Edgardo Nozzetti del es-pau-ña ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 101 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Marco Aschettino! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Petrică Niculicea anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a es-pau-ña.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de es-pau-ña, Villads Adsersen, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de es-pau-ña José Romero no va cometre cap error en el seu llançament de penal. José Bezares es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 2.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Edgardo Nozzetti va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de es-pau-ña a la tanda de penals: 5 - 3!
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Raül Cubarsi de es-pau-ña, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival José Bezares en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 4.

bictorioso

Goles Goles

  • 174 Minuto 42 (Gol de penalti): Quan passaven 42 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del bictorioso. En Jaime Muñoz va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de bictorioso va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jorge Eroles, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 109 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alberto Vispieres de bictorioso la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Jorge Eroles, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Raül Cubarsi va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de bictorioso i 2 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): José Bezares de bictorioso, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Raül Cubarsi en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): José Vicente Vázquez Huertas va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de bictorioso Santiago Molleda no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Raül Cubarsi es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 4.