Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 689482516

Copa 689482516 Información oficial sobre el partido 689482516 en Hattrick

29.12.2021 12:30:00

ATELTICO MALAGUEÑO B Alineación oficial del equipo 'ATELTICO MALAGUEÑO B' en el partido 0 - 1 Baumann Alineación oficial del equipo 'Baumann' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ATELTICO MALAGUEÑO B Alineación oficial del equipo 'ATELTICO MALAGUEÑO B' en el partido 2 - 0 Baumann Alineación oficial del equipo 'Baumann' en el partido
Tiene mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ATELTICO MALAGUEÑO B

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 14 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 14, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Víctor Olmedo sempre els tira per la dreta i en Jaume Ramon Albert, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 218 Minuto 72 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Valerio Seco Serrano va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Marc Traïd rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Marc Traïd de MALAGUEÑO va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Baumann

Goles Goles

  • 143 Minuto 86 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Bau eren letals, i Marcos Galian va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bau va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Santi Durán va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Bau, l'equip va recuperar la pilota al minut 15 i va contraatacar. En Raúl Escuer va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 286 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 74 minuts, el Bau va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Edesio Baliñas de Bau va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Loís Mitjanas de Bau es va emportar una amonestació al minut 22 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Raúl Escuer es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.