Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 689482022

Copa 689482022 Información oficial sobre el partido 689482022 en Hattrick

29.12.2021 12:15:00

Incubus sporting Alineación oficial del equipo 'Incubus sporting' en el partido 5 - 2 Lanzarote Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Lanzarote Fútbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Incubus sporting Alineación oficial del equipo 'Incubus sporting' en el partido 5 - 1 Lanzarote Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Lanzarote Fútbol Club' en el partido
Tiene un resultado normal 4.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,1 % 0,3 % 7,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Incubus sporting

Goles Goles

  • 125 Minuto 4 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Jaime Espés, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 0 - 1 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"
  • 111 Minuto 41 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 41, Durruma Butron de Incubus empatava el partit: 1 - 1.
  • 122 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Incubus, atacant per l'esquerra al minut 56, va aprofitar el magnífic llançament de Jaime Espés per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 138 Minuto 64 (Gol evento especial extremo + rematador): En Antonio Espés va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Errobi Artaso la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Luis Gerardo Nadal, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a Incubus.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Luis Gerardo Nadal va incrementar l'avantatge de Incubus amb el 5 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Carlos Hernán Sorel va estar a punt de marcar al minut 24 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40, Iván Suárez quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Albert Roca al minut 80 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Iván Suárez va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 230 Minuto 90 (Ocasión de falta): En Fruela Palomino es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 55, Errobi Artaso de Incubus va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fruela Palomino es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lanzarote Fútbol Club

Goles Goles

  • 152 Minuto 70 (Gol por la izquierda): El 3 - 2 el va apuntar al seu compte particular Luis Echaniz de Lanzarote després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Luis Echaniz va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Elbo Yanke després de 36 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Josep Roselló va poder desviar-lo a córner.