Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 689481309

Copa 689481309 Información oficial sobre el partido 689481309 en Hattrick

29.12.2021 12:15:00

A.C Barracuda Alineación oficial del equipo 'A.C Barracuda' en el partido 4 - 2 Los Demonios Cojos Alineación oficial del equipo 'Los Demonios Cojos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
A.C Barracuda Alineación oficial del equipo 'A.C Barracuda' en el partido 1 - 1 Los Demonios Cojos Alineación oficial del equipo 'Los Demonios Cojos' en el partido
Tiene bastante suerte 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,2 % 36,2 % 34,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.C Barracuda

Goles Goles

  • 118 Minuto 93 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 93, el Barracuda va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Santiago Tenarre, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 106 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Zerdal Meriana de Barracuda amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Barracuda Zerdal Meriana va intentar enganyar Juan Carlos Valmayor amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Alberto Gurria va xutar fora per a Barracuda, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Santiago Tenarre va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Barracuda a la tanda de penals: 2 - 1!
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Barracuda Alejandro Doñamaría no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Juan Carlos Valmayor es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 055 Minuto 129 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En José Manuel Pérez de Barracuda va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 4 - 2.

Los Demonios Cojos

Goles Goles

  • 162 Minuto 105 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 105, quan Danilo Santaliestra va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Danilo Santaliestra va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Vasil Mitov, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 271 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Emillen Albitsua va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 51, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Joaquín Monreal va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 54 (Ocasión por el centro): LameDevils va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 54, quan Carlos Paulo Monteiro va quedar-se sol davant el porter Joaquín Monreal, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del LameDevils que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Genghis Tuluy, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 92 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 92, quan en Danilo Santaliestra va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 263 Minuto 102 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Genghis Tuluy sol davant la porteria al minut 102, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de LameDevils, Carlos Paulo Monteiro, col·locà la pilota just a les mans d'en Joaquín Monreal. El marcador: 1 - 1.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Aldopaolo Villella de LameDevils va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Genghis Tuluy anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a LameDevils.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de LameDevils Georgiy Romadov, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Joaquín Monreal. El marcador continuava 3 - 2.