Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 689479087

Copa 689479087 Información oficial sobre el partido 689479087 en Hattrick

29.12.2021 12:30:00

Complutum Alcalá Alineación oficial del equipo 'Complutum Alcalá' en el partido 5 - 0 CD Borge Alineación oficial del equipo 'CD Borge' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Complutum Alcalá Alineación oficial del equipo 'Complutum Alcalá' en el partido 4 - 0 CD Borge Alineación oficial del equipo 'CD Borge' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Complutum Alcalá

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Complutum va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 31 Jorge Briñas va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Complutum va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Timoteo Camalva va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): En Nazario Angudes entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Complutum, un peu providencial d'en Marcello Orizio va situar el 3-0 al panell digital.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77, Complutum va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Aitor Penoucos, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Nazario Angudes es va introduir dins la defensa central al minut 84, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 27 per blocar una centrada d'en Nazario Angudes va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Complutum.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Passaven 35 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Nazario Angudes va rematar alt.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55, Aitor Penoucos gairebé va marcar per a Complutum des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Stefaan van Aken una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 87, però una magnífica aturada de Oriol Telesforo va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Renán Cedeño de Complutum va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

CD Borge