Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 689475711

Copa 689475711 Información oficial sobre el partido 689475711 en Hattrick

29.12.2021 12:30:00

Kemasangres FC Alineación oficial del equipo 'Kemasangres FC' en el partido 0 - 4 Jarni C.F. Alineación oficial del equipo 'Jarni C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kemasangres FC Alineación oficial del equipo 'Kemasangres FC' en el partido 0 - 2 Jarni C.F. Alineación oficial del equipo 'Jarni C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,3 % 0,1 % 96,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kemasangres FC

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 26 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Abdelqayyoum Benkhattab va servir per deixar enrere el gegant Paolo Cantagallo al minut 26, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Daniele Fanello de Kemasangres la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Jarni C.F.

Goles Goles

  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): Al minut 24 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Ovidiu Chioncel que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Al minut 54, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Ovidiu Chioncel va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Óscar Horta va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 68, i va fer pujar el 0 - 3 per a Jarni.
  • 190 Minuto 77 (Gol de falta): En Ovidiu Chioncel va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 0-4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Al minut 14 de partit, 范 (Fan) 宗博 (Zongbo) quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Fernando Lafuente Manso de Zúñiga va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en 范 (Fan) 宗博 (Zongbo), però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en 范 (Fan) 宗博 (Zongbo) va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.