Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Richotti (1369941) - Fer Sport (773649) » 686672331: T68/J6/VII

Liga 686672331 Información oficial sobre el partido 686672331 en Hattrick

22.01.2022 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 6 / VII.772 (38808)

Richotti Alineación oficial del equipo 'Richotti' en el partido 3 - 2 Hogwarts Pots Alineación oficial del equipo 'Hogwarts Pots' en el partido
Filomeno Caulers (6') 1 - 0
Moisés Bento (25') 2 - 0
Francesc d'Assís Estadella (28') 3 - 0
3 - 1 Ramón Latorre-Civera (49')
3 - 2 何 (He) 博玉 (Boyu) (71')
Richotti Alineación oficial del equipo 'Richotti' en el partido 3 - 2 Hogwarts Pots Alineación oficial del equipo 'Hogwarts Pots' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Richotti Alineación oficial del equipo 'Richotti' en el partido 0 - 4 Hogwarts Pots Alineación oficial del equipo 'Hogwarts Pots' en el partido
Tiene bastante suerte 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Richotti

Goles Goles

  • 124 Minuto 6 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 6 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Filomeno Caulers llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): En Moisés Bento va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Francesc d'Assís Estadella, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Richotti.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sergio Valdés.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Adolfo Ipenarrieta de Richotti va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 61, Diego Vasa de Richotti va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mateu Bellalta de Richotti la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Hogwarts Pots

Goles Goles

  • 152 Minuto 49 (Gol por la izquierda): El 3 - 1 el va apuntar al seu compte particular Ramón Latorre-Civera de Hogwarts després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 118 Minuto 71 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 71, el Hogwarts va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en 何 (He) 博玉 (Boyu), completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 23 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Juan Luis Cocón va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 254 Minuto 36 (Ocasión de penalti): L'àrbitre assistent va cridar l'atenció de l'àrbitre per avisar-lo d'un penal. "No em fotis Rafa!" va esclatar l'àrbitre. "Penal de qui?!". El penal era a favor de Hogwarts i el va llençar en Joaquín Roldán, però el va fallar.
  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Hogwarts van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Ignacio Haya, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 261 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Joaquín Roldán quasi aconsegueix empatar per Hogwarts al minut 81, però Gabriel Nogarola va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 263 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Juan Luis Cocón quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 85 (Ocasión por el centro): En Benvingut Sabrià al minut 85 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.