Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Katxorros Athletic (1368371) - FlanGood Team (1437608) » 686665385: T68/J6/VII

Liga 686665385 Información oficial sobre el partido 686665385 en Hattrick

22.01.2022 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 6 / VII.648 (38684)

Katxorros Athletic Alineación oficial del equipo 'Katxorros Athletic' en el partido 3 - 2 RACING DE FERROL CD Alineación oficial del equipo 'RACING DE FERROL CD' en el partido
0 - 1 Gonzalo Baena (35')
Fernando Ribera (78') 1 - 1
Franklyn Lappenti (82') 2 - 1
Giuseppe Iannamorelli (87') 3 - 1
3 - 2 Alberto López de Ayala (89')
Katxorros Athletic Alineación oficial del equipo 'Katxorros Athletic' en el partido 3 - 2 RACING DE FERROL CD Alineación oficial del equipo 'RACING DE FERROL CD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Katxorros Athletic Alineación oficial del equipo 'Katxorros Athletic' en el partido 3 - 1 RACING DE FERROL CD Alineación oficial del equipo 'RACING DE FERROL CD' en el partido
Tiene un resultado normal 2.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,4 % 4,4 % 19,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Katxorros Athletic

Goles Goles

  • 112 Minuto 78 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Fernando Ribera va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 78.
  • 121 Minuto 82 (Gol por el centro): Katxorros va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 82 Franklyn Lappenti va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Katxorros va augmentar la diferència quan Giuseppe Iannamorelli no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Marc Brömme va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Katxorros se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

RACING DE FERROL CD

Goles Goles

  • 174 Minuto 35 (Gol de penalti): En Gonzalo Baena va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 35. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 153 Minuto 89 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Alberto López de Ayala va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el RACING va reduir diferències al marcador: 3 - 2 al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Al minut 2 de partit, Alberto Negrete quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Alberto López de Ayala va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 29, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jordi Ferrandis va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 236 Minuto 31 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en José Alfredo Estébanez Martín no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Alberto Negrete estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Alberto Negrete va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 235 Minuto 38 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Adrian Măniţă, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Després de 75 minuts, Alberto López de Ayala va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Jordi Ferrandis va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 261 Minuto 86 (Ocasión por el centro): RACING va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Mustafa Mazhar es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.