Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LOS ECHENIQUES (1589927) - ProW (1367526) » 686662133: T68/J5/VII

Liga 686662133 Información oficial sobre el partido 686662133 en Hattrick

15.01.2022 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 5 / VII.590 (38626)

Al Trote Cochinero Alineación oficial del equipo 'Al Trote Cochinero' en el partido 3 - 0 SD SAN GREGORIO Alineación oficial del equipo 'SD SAN GREGORIO' en el partido
José Manuel Galeón (30') 1 - 0
José Manuel Galeón (34') 2 - 0
Luis Salaverri (81') 3 - 0
Al Trote Cochinero Alineación oficial del equipo 'Al Trote Cochinero' en el partido 3 - 0 SD SAN GREGORIO Alineación oficial del equipo 'SD SAN GREGORIO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Al Trote Cochinero Alineación oficial del equipo 'Al Trote Cochinero' en el partido 2 - 0 SD SAN GREGORIO Alineación oficial del equipo 'SD SAN GREGORIO' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Al Trote Cochinero

Goles Goles

  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 30 gràcies a la jugada de José Manuel Galeón, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Cochinero van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en José Manuel Galeón va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Cochinero va augmentar la diferència quan Luis Salaverri no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de José Manuel Galeón va estar a punt d'acabar en gol al minut 3, però el porter visitant Abel Parejo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Jesús Ñacle del Cochinero ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després José Manuel Galeón de Cochinero va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

SD SAN GREGORIO

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Jorge Ubago va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Carles Albert Bel, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 205 Minuto 82 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Carlos Fernández Navarrete marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Javier Enrique Páramo que va xutar a fora per molt poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dalila Kamouni de GREGORIO va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.