Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD San Lorenzo Legends (771892) - Dinamita Roja HTFC (47768) » 686657484: T68/J4/VII

Liga 686657484 Información oficial sobre el partido 686657484 en Hattrick

08.01.2022 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 4 / VII.507 (38543)

FC Cobas Alineación oficial del equipo 'FC Cobas' en el partido 1 - 3 Dinamita Roja HTFC Alineación oficial del equipo 'Dinamita Roja HTFC' en el partido
0 - 1 Adrià Gorguí (34')
Juan Garitano (39') 1 - 1
1 - 2 Abdelmoussaouir Moiaëziz (40')
1 - 3 Adolfo Mora Castillejo (61')
FC Cobas Alineación oficial del equipo 'FC Cobas' en el partido 1 - 3 Dinamita Roja HTFC Alineación oficial del equipo 'Dinamita Roja HTFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
FC Cobas Alineación oficial del equipo 'FC Cobas' en el partido 1 - 7 Dinamita Roja HTFC Alineación oficial del equipo 'Dinamita Roja HTFC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Cobas

Goles Goles

  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 39, Francisco Loranco va pentinar un córner cap al segon pal que Juan Garitano va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Cobas va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Gauargi Hiriburu va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Narciso Ferreras.
  • 237 Minuto 30 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Luis Domingo Muñoz Franco va fer al minut 30 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Juan Garitano, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 212 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Inocencio Matas va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jacobo Canielles de Cobas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Dinamita Roja HTFC

Goles Goles

  • 173 Minuto 34 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Adrià Gorguí va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 173 Minuto 40 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Abdelmoussaouir Moiaëziz va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Adolfo Mora Castillejo de Dinamita l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 61 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 52 (Ocasión de contra por la derecha): Juan Antonio Sánchez Moreno va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Dinamita que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Juan Antonio Sánchez Moreno al minut 73, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Antonio Sánchez Moreno de Dinamita es va emportar una amonestació al minut 9 per provocar un rival.