Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Inter Bcn (1435167) - FC AldaiaX (1461909) » 686652674: T68/J6/VII

Liga 686652674 Información oficial sobre el partido 686652674 en Hattrick

22.01.2022 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 6 / VII.421 (38457)

Portobello Pirates Alineación oficial del equipo 'Portobello Pirates' en el partido 2 - 0 FC AldaiaX Alineación oficial del equipo 'FC AldaiaX' en el partido
Jorge Escornallón (74') 1 - 0
Raúl Lacoste Vignalet (75') 2 - 0
Portobello Pirates Alineación oficial del equipo 'Portobello Pirates' en el partido 2 - 0 FC AldaiaX Alineación oficial del equipo 'FC AldaiaX' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Portobello Pirates Alineación oficial del equipo 'Portobello Pirates' en el partido 2 - 1 FC AldaiaX Alineación oficial del equipo 'FC AldaiaX' en el partido
Tiene un resultado normal 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,2 % 1,8 % 15,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Portobello Pirates

Goles Goles

  • 121 Minuto 74 (Gol por el centro): Jorge Escornallón va donar a Portobello un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 75 minuts, el tirador de faltes del Portobello va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Raúl Lacoste Vignalet, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Al minut 50 es va veure una gran oportunitat per a Portobello per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Xiraxi Yerro, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Al minut 56, Albert Martinell arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Portobello va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 71 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Josep Francesc Bertran ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Óscar Milán Borja de Portobello amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FC AldaiaX

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Gianluca Cibò de AldaiaX, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 10, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): AldaiaX va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Aitor Comes va desviar el xut final de Juan Romero Guerrero després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 219 Minuto 53 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Juan Romero Guerrero va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Norman Burns, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Roxerio Churruchaos de AldaiaX va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Giuseppe De Biasio de AldaiaX va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 29 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29 del partit, Roxerio Churruchaos de l'equip AldaiaX, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.