Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

REAL SOCIEDAD FOOTBALL CLUB (435248) - Txakiusky (1460721) » 686635986: T68/J6/VII

Liga 686635986 Información oficial sobre el partido 686635986 en Hattrick

22.01.2022 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 6 / VII.123 (38159)

biba er beti Alineación oficial del equipo 'biba er beti' en el partido 1 - 3 Txakiusky Alineación oficial del equipo 'Txakiusky' en el partido
0 - 1 José Segón (23')
0 - 2 Orçun Okan Berca (59')
Sergio Faria (69') 1 - 2
1 - 3 Javier Esteve (76')
biba er beti Alineación oficial del equipo 'biba er beti' en el partido 1 - 3 Txakiusky Alineación oficial del equipo 'Txakiusky' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
biba er beti Alineación oficial del equipo 'biba er beti' en el partido 5 - 1 Txakiusky Alineación oficial del equipo 'Txakiusky' en el partido
Es un cenizo 5.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

biba er beti

Goles Goles

  • 102 Minuto 69 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 69 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Sergio Faria, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el biba a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Desiderio López Obregón del biba ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 22 per blocar una centrada d'en Alfonso Ayneto va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de biba.
  • 212 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): En Eleuterio da Graña va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 75, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 203 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Alfonso Ayneto de biba va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Txakiusky

Goles Goles

  • 142 Minuto 23 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en José Segón de Txakiusky va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 118 Minuto 59 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 59, el Txakiusky va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Orçun Okan Berca, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Javier Esteve de Txakiusky l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 76 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Oswaldo Pinares va marcar al minut 4 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 20, quan en Daan Vandermaesen va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Daan Vandermaesen, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 72 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Txakiusky va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dominik Bogdán de Txakiusky amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.