Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PaxioUnited (313233) - El León Gallego (1414957) » 686627710: T68/J9/VI

Liga 686627710 Información oficial sobre el partido 686627710 en Hattrick

12.02.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 9 / VI.999 (15317)

PaxioUnited Alineación oficial del equipo 'PaxioUnited' en el partido 2 - 0 El León Gallego Alineación oficial del equipo 'El León Gallego' en el partido
Ermínio Marques Borges (25') 1 - 0
Jasper Schumacher (28') 2 - 0
PaxioUnited Alineación oficial del equipo 'PaxioUnited' en el partido 2 - 0 El León Gallego Alineación oficial del equipo 'El León Gallego' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PaxioUnited Alineación oficial del equipo 'PaxioUnited' en el partido 2 - 0 El León Gallego Alineación oficial del equipo 'El León Gallego' en el partido
Tiene un resultado normal 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PaxioUnited

Goles Goles

  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): Passats 25 minuts, Ermínio Marques Borges, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. PaxioUnited es posava per davant!
  • 106 Minuto 28 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Jasper Schumacher va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 28, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del PaxioUnited, mentre ja celebrava el 2 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): PaxioUnited va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 19 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Belmiro Rubio Martínez ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, Belmiro Rubio Martínez gairebé va marcar per a PaxioUnited des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): PaxioUnited van sortir al contraatac amb encert al minut 65, però Jasper Schumacher no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jasper Schumacher va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alessandro Casotto es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

El León Gallego

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 59, un contraatac del Zaragoza no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Antonio Deblore perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 250 Minuto 63 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Zaragoza van pujar a rematar. Però en Thorsten Drache la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Thorsten Drache de Zaragoza va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.