Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aljaraque F.C. (1432813) - Los leones màs feroces (1371533) » 686625291: T68/J7/VI

Liga 686625291 Información oficial sobre el partido 686625291 en Hattrick

29.01.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 7 / VI.956 (15274)

Aljaraque F.C. Alineación oficial del equipo 'Aljaraque F.C.' en el partido 2 - 4 Los leones màs feroces Alineación oficial del equipo 'Los leones màs feroces' en el partido
0 - 1 Guido Peretti (25')
Sorin Gujan (29') 1 - 1
Atte Paussu (35') 2 - 1
2 - 2 Olimpio Deira (37')
2 - 3 Josi Stenz (60')
2 - 4 Josi Stenz (82')
Aljaraque F.C. Alineación oficial del equipo 'Aljaraque F.C.' en el partido 2 - 4 Los leones màs feroces Alineación oficial del equipo 'Los leones màs feroces' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Aljaraque F.C. Alineación oficial del equipo 'Aljaraque F.C.' en el partido 5 - 2 Los leones màs feroces Alineación oficial del equipo 'Los leones màs feroces' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,2 % 4,5 % 19,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aljaraque F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del feroces. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Sorin Gujan la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Aljaraque es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 29.
  • 120 Minuto 35 (Gol de falta): El 2 - 1 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Atte Paussu al minut 35, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Aljaraque i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Otakar Šafář va estar a punt d'acabar en gol al minut 20, però el porter visitant Fanis Kuzmin va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): En Rogelio Ceular va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Aljaraque se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sorin Gujan de Aljaraque va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Otakar Šafář de Aljaraque es va guanyar la targeta groga merescudament.

Los leones màs feroces

Goles Goles

  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Guido Peretti que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a feroces.
  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Liaz Dorner va anar directament als peus de Olimpio Deira que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 2.
  • 172 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Al minut 60 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a feroces prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Josi Stenz.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Josi Stenz, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Nuno Arís que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81 Melchor Arizmendi va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Liaz Dorner, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.