Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lo dejo. Me aburre (776793) - AlaSaca FC (800528) » 686618788: T68/J5/VI

Liga 686618788 Información oficial sobre el partido 686618788 en Hattrick

15.01.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 5 / VI.840 (15158)

Complutum Alcalá Alineación oficial del equipo 'Complutum Alcalá' en el partido 2 - 2 AlaSaca FC Alineación oficial del equipo 'AlaSaca FC' en el partido
0 - 1 Iulian Vigaru (20')
0 - 2 José Serrano (41')
Julián Matas (58') 1 - 2
David Masa (74') 2 - 2
Complutum Alcalá Alineación oficial del equipo 'Complutum Alcalá' en el partido 2 - 2 AlaSaca FC Alineación oficial del equipo 'AlaSaca FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Complutum Alcalá Alineación oficial del equipo 'Complutum Alcalá' en el partido 2 - 1 AlaSaca FC Alineación oficial del equipo 'AlaSaca FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,4 % 0,5 % 9,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Complutum Alcalá

Goles Goles

  • 103 Minuto 58 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Complutum per la dreta va donar com a resultat un gol de Julián Matas al minut 58 que reduïa la distància a 1 - 2.
  • 138 Minuto 74 (Gol evento especial extremo + rematador): Julián Matas estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. David Masa va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 2 al minut 74.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Stefaan van Aken va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Complutum se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19 es va veure una gran oportunitat per a Complutum per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Nazario Angudes, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 206 Minuto 37 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 37, tothom va saber perquè en Julián Matas era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Nazario Angudes va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 38, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 210 Minuto 40 (Ocasión de falta): En Yuri Origa tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 202 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Yuri Origa va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 42 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 211 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66 el Complutum va posar setge sobre la defensa central visitant però en Nazario Angudes no va estar gens encertat.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Complutum per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 75, quan Yuri Origa va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

AlaSaca FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Iulian Vigaru, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 142 Minuto 41 (Gol de contra por la izquierda): En José Serrano va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 7, Gerrardo Empter de AlaSaca va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.