Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lo dejo. Me aburre (776793) - F.C.Martinenc (487298) » 686618782: T68/J3/VI

Liga 686618782 Información oficial sobre el partido 686618782 en Hattrick

01.01.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 3 / VI.840 (15158)

Complutum Alcalá Alineación oficial del equipo 'Complutum Alcalá' en el partido 0 - 2 F.C.Martinenc Alineación oficial del equipo 'F.C.Martinenc' en el partido
0 - 1 Richard Lindberg (43')
0 - 2 Pablo Gallego (86')
Complutum Alcalá Alineación oficial del equipo 'Complutum Alcalá' en el partido 0 - 2 F.C.Martinenc Alineación oficial del equipo 'F.C.Martinenc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Complutum Alcalá Alineación oficial del equipo 'Complutum Alcalá' en el partido 2 - 1 F.C.Martinenc Alineación oficial del equipo 'F.C.Martinenc' en el partido
Tiene mala suerte 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,9 % 4,2 % 19,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Complutum Alcalá

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Complutum va estar a punt de posar-se per davant al minut 42 però Nazario Angudes va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nazario Angudes.

F.C.Martinenc

Goles Goles

  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): En Jorge Menéndez entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al F.C.Martinenc, un peu providencial d'en Richard Lindberg va situar el 0-1 al panell digital.
  • 183 Minuto 86 (Gol por la derecha): Al minut 86, un xut de Pablo Gallego des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Philippe Guiffard que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Per Svensson ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 283 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Després de 43 minuts, Richard Lindberg va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Nauzet Pozo va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Pablo Gallego, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 56 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. F.C.Martinenc va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Jorge Menéndez, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Jorge Menéndez va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mauro Chapat de F.C.Martinenc es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Sergi Minobes de F.C.Martinenc va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sergi Minobes es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.