Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FURFUS F.C (491951) - Madrid Club Fútbol (1367187) » 686611716: T68/J14/VI

Liga 686611716 Información oficial sobre el partido 686611716 en Hattrick

19.03.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 14 / VI.713 (15031)

FURFUS F.C Alineación oficial del equipo 'FURFUS F.C' en el partido 7 - 0 Madrid Club Fútbol Alineación oficial del equipo 'Madrid Club Fútbol' en el partido
Julián Lozano Jiménez (28') 1 - 0
张 (Zhang) 淮龙 (Huailong) (35') 2 - 0
张 (Zhang) 淮龙 (Huailong) (64') 3 - 0
Gionata Zubani (75') 4 - 0
Uzair Amjad (86') 5 - 0
Gionata Zubani (87') 6 - 0
Uzair Amjad (89') 7 - 0
FURFUS F.C Alineación oficial del equipo 'FURFUS F.C' en el partido 7 - 0 Madrid Club Fútbol Alineación oficial del equipo 'Madrid Club Fútbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FURFUS F.C Alineación oficial del equipo 'FURFUS F.C' en el partido 5 - 0 Madrid Club Fútbol Alineación oficial del equipo 'Madrid Club Fútbol' en el partido
Tiene suerte 4.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FURFUS F.C

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 els aficionats van embogir quan en Julián Lozano Jiménez va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de FURFUS.
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del FURFUS van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en 张 (Zhang) 淮龙 (Huailong) va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar 张 (Zhang) 淮龙 (Huailong), que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a FURFUS.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Gionata Zubani es va introduir dins la defensa central al minut 75, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 108 Minuto 86 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Gionata Zubani és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Uzair Amjad perquè aconseguís el 5 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de FURFUS va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Gionata Zubani progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 0.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89, FURFUS va aconseguir el 7 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Uzair Amjad, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en 张 (Zhang) 淮龙 (Huailong)! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de FURFUS a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Gionata Zubani va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, Elman Cəlilov gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Islam El Bagoury va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 235 Minuto 84 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Gionata Zubani gairebé marca per a FURFUS al minut 84 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Gyula Bőke de FURFUS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Madrid Club Fútbol

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): MCF van sortir al contraatac amb encert al minut 39, però Pablo Vea no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Pablo Vea va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de MCF que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dennis Bindslev de MCF va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.