Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Izarra (49346) - black Hospy FC (778538) » 686602555: T68/J6/VI

Liga 686602555 Información oficial sobre el partido 686602555 en Hattrick

22.01.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 6 / VI.550 (14868)

Izarra Alineación oficial del equipo 'Izarra' en el partido 2 - 0 Ardirata FC Alineación oficial del equipo 'Ardirata FC' en el partido
David Grubmair (30') 1 - 0
Francesc Xavier Presseguer (90') 2 - 0
Izarra Alineación oficial del equipo 'Izarra' en el partido 2 - 0 Ardirata FC Alineación oficial del equipo 'Ardirata FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Izarra Alineación oficial del equipo 'Izarra' en el partido 0 - 1 Ardirata FC Alineación oficial del equipo 'Ardirata FC' en el partido
Tiene suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Izarra

Goles Goles

  • 142 Minuto 30 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 30 minuts quan David Grubmair va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a Izarra.
  • 140 Minuto 90 (Gol de contra de falta): El contraatac de Izarra va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Francesc Xavier Presseguer va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 2 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 37 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Francesc Xavier Presseguer va deixar a Neckel Fehlen assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Izarra, l'equip va recuperar la pilota al minut 42 i va contraatacar. En Endika Bitorikabide va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): Izarra van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 72, però Daniel Hormaza va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Elordi Olaberria.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Yago Miranda de Izarra va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Ardirata FC

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Lato Geituss, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 7 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Davy Henneman va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 29, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Thomas N'Kono va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 261 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 41 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Patryk Słupczyński va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Neckel Fehlen quasi aconsegueix empatar per ARD al minut 65, però Thomas N'Kono va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 70 (Ocasión por el centro): ARD va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Lato Geituss es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Anders Floddahl al minut 71 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 215 Minuto 74 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Lino Maldonado Dávila va rebre molts aplaudiments. Al minut 74 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 261 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Lino Maldonado Dávila va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 89 (Ocasión por el centro): ARD va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Lato Geituss es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Davy Henneman de ARD amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adrián Ardila de ARD es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.