Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Viking Land (1594807) - Revolucio (794861) » 686601232: T68/J11/VI

Liga 686601232 Información oficial sobre el partido 686601232 en Hattrick

26.02.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 11 / VI.526 (14844)

F.C. Viking Land Alineación oficial del equipo 'F.C. Viking Land' en el partido 1 - 2 Revolucio Alineación oficial del equipo 'Revolucio' en el partido
0 - 1 Prosper Cohen Zedek (32')
Giray Diril (34') 1 - 1
1 - 2 Miguel Galarreta (87')
F.C. Viking Land Alineación oficial del equipo 'F.C. Viking Land' en el partido 1 - 2 Revolucio Alineación oficial del equipo 'Revolucio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Viking Land Alineación oficial del equipo 'F.C. Viking Land' en el partido 2 - 2 Revolucio Alineación oficial del equipo 'Revolucio' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,1 % 37,0 % 29,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Viking Land

Goles Goles

  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 34 minuts, el tirador de faltes del Viking va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Giray Diril, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Viking va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Antonio Bidinotto en un 1 contra 1 amb el porter Simeon van Kessel, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Terjo Karppinen! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 239 Minuto 69 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Terjo Karppinen va ridiculitzar a en Joel Illamola amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 239 Minuto 76 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Antonio Bidinotto va marxar de Rich Dicker en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Viking van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Břetislav Walter de Viking va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Revolucio

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Prosper Cohen Zedek que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Revolucio.
  • 172 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Revolucio va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 87. Miguel Galarreta va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28 de partit, Prosper Cohen Zedek quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Felipe Angulo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 53, Bertomeu Tarradas de Revolucio va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.