Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chocolateros CF (120621) - Superapache (1582733) » 686591937: T68/J12/VI

Liga 686591937 Información oficial sobre el partido 686591937 en Hattrick

05.03.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 12 / VI.360 (14678)

Mivis FC Alineación oficial del equipo 'Mivis FC' en el partido 4 - 0 Superapache Alineación oficial del equipo 'Superapache' en el partido
Óscar Ortiz (6') 1 - 0
César Albán (25') 2 - 0
Óscar Ortiz (49') 3 - 0
Cecilio Jaldón (71') 4 - 0
Mivis FC Alineación oficial del equipo 'Mivis FC' en el partido 4 - 0 Superapache Alineación oficial del equipo 'Superapache' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Mivis FC Alineación oficial del equipo 'Mivis FC' en el partido 3 - 3 Superapache Alineación oficial del equipo 'Superapache' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,8 % 37,0 % 33,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mivis FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Mivis prenia la batuta de l'encontre al minut 6, quan en Óscar Ortiz va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 142 Minuto 25 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en César Albán de Mivis va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 49 (Gol por la derecha): Óscar Ortiz va incrementar l'avantatge de Mivis amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Mivis va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Cecilio Jaldón progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60, Pablo Briones gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Roman Millöcker va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Óscar Ortiz una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 70, però una magnífica aturada de Roman Millöcker va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 236 Minuto 89 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Nasr Al-Wusheli es va comportar com un juvenil al minut 89 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nelson Barrientos de Mivis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gregorio Stivoli de Mivis va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Superapache

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Superapache a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Nasr Al-Wusheli va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 261 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 24 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Abain Sorarun va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 251 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Cesare Appio va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 252 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Superapache va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 39 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 237 Minuto 61 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Abain Sorarun va fer una magnífica centrada, però la rematada de Ambrosio Hile va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Ambrosio Hile quasi redueix la diferència al marcador al minut 89, però una gran estirada d'en Aureli Santaeulària va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Patrick Großlebe de Superapache va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.