Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pppepelu Team (1370132) - la malva (1421031) » 686591567: T68/J4/VI

Liga 686591567 Información oficial sobre el partido 686591567 en Hattrick

08.01.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 4 / VI.354 (14672)

Pppepelu Team Alineación oficial del equipo 'Pppepelu Team' en el partido 1 - 1 la malva Alineación oficial del equipo 'la malva' en el partido
0 - 1 Anizeto Ikutza (83')
Benedetto Tenore (84') 1 - 1
Pppepelu Team Alineación oficial del equipo 'Pppepelu Team' en el partido 1 - 1 la malva Alineación oficial del equipo 'la malva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pppepelu Team Alineación oficial del equipo 'Pppepelu Team' en el partido 2 - 0 la malva Alineación oficial del equipo 'la malva' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pppepelu Team

Goles Goles

  • 112 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Pppepelu s'esgargamellaven dempeus per esperonar Benedetto Tenore que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 84 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 4 (Ocasión de falta): Amb 4 minuts disputats, Jan Östermar gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Alexandru Mogan va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, 謝 (Xie) 明仲 (Mingzhong) va estar a punt d'avançar els locals al minut 34 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 220 Minuto 39 (Ocasión de falta): En Jan Östermar es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Pppepelu va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 41 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Benedetto Tenore ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Salvador Goyara va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 218 Minuto 65 (Ocasión evento especial córner peinado): Valeriu Ciorică hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Simão Dias Duarte havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): En Enzo Andolini va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Pppepelu va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan 謝 (Xie) 明仲 (Mingzhong) va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alexandru Mogan.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Pppepelu va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Benedetto Tenore en un 1 contra 1 amb el porter Alexandru Mogan, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Cezar Zuca de Pppepelu amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jan Östermar de Pppepelu va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

la malva

Goles Goles

  • 174 Minuto 83 (Gol de penalti): En Anizeto Ikutza va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 83. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de malva va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Gian Luca Viglietta, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Enzo Andolini haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a malva al minut 36.