Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing Bambinos (1338495) - Raging Bull C.F. (991531) » 686577263: T68/J11/VI

Liga 686577263 Información oficial sobre el partido 686577263 en Hattrick

26.02.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 11 / VI.98 (14416)

Racing Bambinos Alineación oficial del equipo 'Racing Bambinos' en el partido 0 - 0 Raging Bull C.F. Alineación oficial del equipo 'Raging Bull C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Racing Bambinos Alineación oficial del equipo 'Racing Bambinos' en el partido 2 - 0 Raging Bull C.F. Alineación oficial del equipo 'Raging Bull C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Bambinos

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Bambinos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 6 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Fernando Villacis ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 237 Minuto 31 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Sergio Rachini va fer al minut 31 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Michał Topoliński, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41 es va veure una gran oportunitat per a Bambinos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Petch Thongphakdi, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Petch Thongphakdi va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): Bambinos van sortir al contraatac al minut 70, però Petch Thongphakdi va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Michał Topoliński va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Bambinos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74, Romuald Parzyński arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Bambinos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Valentin Bihan, però el porter rival va fer una gran aturada.

Raging Bull C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 77 (Ocasión de falta): El Raging va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 77 amb un llançament de falta perillós. En Naïm Dahbawi però, la va tirar centrada i amb poca potència.