Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los uvas secas (438622) - Asís CF (794504) » 686576233: T68/J6/VI

Liga 686576233 Información oficial sobre el partido 686576233 en Hattrick

22.01.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 6 / VI.80 (14398)

los uvas secas Alineación oficial del equipo 'los uvas secas' en el partido 3 - 3 Asís CF Alineación oficial del equipo 'Asís CF' en el partido
Courtney Byer (8') 1 - 0
1 - 1 Pablo Portabales (13')
Jerry Westmoreland (26') 2 - 1
2 - 2 Gerhart Kermer (61')
Justin Redwood (81') 3 - 2
3 - 3 István Orosz (90')
los uvas secas Alineación oficial del equipo 'los uvas secas' en el partido 3 - 3 Asís CF Alineación oficial del equipo 'Asís CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
los uvas secas Alineación oficial del equipo 'los uvas secas' en el partido 2 - 0 Asís CF Alineación oficial del equipo 'Asís CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los uvas secas

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 8 gràcies a la jugada de Courtney Byer, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a secas va ser Jerry Westmoreland.
  • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): secas va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 81 Justin Redwood va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Courtney Byer va estar a punt de sentenciar el partit al minut 12, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Santiago José da Cunha! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 30 quan László Haba de secas gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Juan Bonafonte al minut 60 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ziko Vermeir va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 222 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 65 per blocar una centrada d'en László Haba va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de secas.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Courtney Byer va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Santiago José da Cunha una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 89, però una magnífica aturada de Luke Nicastro va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nicola Nardoni de secas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Asís CF

Goles Goles

  • 143 Minuto 13 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Asís eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 13, Pablo Portabales va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.
  • 163 Minuto 61 (Gol por la derecha): Al minut 61 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Gerhart Kermer que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 143 Minuto 90 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Asís eren letals, i István Orosz va aprofitar-ne un per aconseguir el 3 - 3 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 51 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Víctor Hugo Aragón va poder marcar per a Asís en un servei de cantonada picat per en Tosho Elenovski quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 286 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 78, un contraatac del Asís no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Asraf bin Hj Bahrin perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.