Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Bop Pills (121798) - CD Sidra Pa Todos (1431888) » 686571662: T68/J11/V

Liga 686571662 Información oficial sobre el partido 686571662 en Hattrick

26.02.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 11 / V.254 (5769)

The Bop Pills Alineación oficial del equipo 'The Bop Pills' en el partido 1 - 0 CD Sidra Pa Todos Alineación oficial del equipo 'CD Sidra Pa Todos' en el partido
Yakov Bezyaev (29') 1 - 0
The Bop Pills Alineación oficial del equipo 'The Bop Pills' en el partido 1 - 0 CD Sidra Pa Todos Alineación oficial del equipo 'CD Sidra Pa Todos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The Bop Pills Alineación oficial del equipo 'The Bop Pills' en el partido 2 - 0 CD Sidra Pa Todos Alineación oficial del equipo 'CD Sidra Pa Todos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Bop Pills

Goles Goles

  • 124 Minuto 29 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 29 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Yakov Bezyaev llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Pills va estar a punt de posar-se per davant al minut 2 però Joan Calsina va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Pere Angrill del Pills ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 207 Minuto 19 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Francesco Marinoni va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 219 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Hipolito Maristany va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Yakov Bezyaev, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Rohan Bolt va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Joan Calsina una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 47, però una magnífica aturada de Joaquín Calvet va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56, Joan Calsina gairebé va marcar per a Pills des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En Joan Calsina, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Yakov Bezyaev de Pills va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

CD Sidra Pa Todos

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): En Pau Cormand va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Sidra, l'equip va recuperar la pilota al minut 20 i va contraatacar. En Rodrigo Osorio Chacón va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 48 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 48 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Gorri Gantxegi, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 260 Minuto 60 (Ocasión de falta): En César Moscoso va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.