Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Llevant F.C. (775139) - The Dublin Metros (487985) » 686570987: T68/J10/V

Liga 686570987 Información oficial sobre el partido 686570987 en Hattrick

19.02.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 10 / V.242 (5757)

Llevant F.C. Alineación oficial del equipo 'Llevant F.C.' en el partido 2 - 1 The Dublin Metros Alineación oficial del equipo 'The Dublin Metros' en el partido
0 - 1 pradeep Samarasinghe (25')
Tom Linge (75') 1 - 1
Aske Iversen (86') 2 - 1
Llevant F.C. Alineación oficial del equipo 'Llevant F.C.' en el partido 2 - 1 The Dublin Metros Alineación oficial del equipo 'The Dublin Metros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Llevant F.C. Alineación oficial del equipo 'Llevant F.C.' en el partido 3 - 0 The Dublin Metros Alineación oficial del equipo 'The Dublin Metros' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Llevant F.C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Llevant equilibrava la balança al minut 75. En Tom Linge, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 121 Minuto 86 (Gol por el centro): Aske Iversen va donar a Llevant un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Gersom Chitanie del Llevant ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33 el Llevant va posar setge sobre la defensa central visitant però en Francesc Xavier Cardús no va estar gens encertat.
  • 212 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Francesc Xavier Cardús va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Enrique Camasobras! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): En Tom Linge, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Tom Linge es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

The Dublin Metros

Goles Goles

  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 25, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què pradeep Samarasinghe es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 4, quan en Mario Ferré Gracia va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72 Bahti Olgunay va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Eugenio Chiavazzo, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 219 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Gustavo Espinel va poder marcar per a Dublin en un servei de cantonada picat per en Luis Villaquilambre quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.