Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Dublin Metros (487985) - Ranas Cósmicas (777146) » 686570959: T68/J3/V

Liga 686570959 Información oficial sobre el partido 686570959 en Hattrick

01.01.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 3 / V.242 (5757)

The Dublin Metros Alineación oficial del equipo 'The Dublin Metros' en el partido 1 - 1 El Maillo F.C. Alineación oficial del equipo 'El Maillo F.C.' en el partido
0 - 1 Max Windsperger (60')
José María Del Llano (64') 1 - 1
The Dublin Metros Alineación oficial del equipo 'The Dublin Metros' en el partido 1 - 1 El Maillo F.C. Alineación oficial del equipo 'El Maillo F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
The Dublin Metros Alineación oficial del equipo 'The Dublin Metros' en el partido 3 - 1 El Maillo F.C. Alineación oficial del equipo 'El Maillo F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 2.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,7 % 1,0 % 12,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Dublin Metros

Goles Goles

  • 111 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64, José María Del Llano va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 24 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Mario Ferré Gracia va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Mario Ferré Gracia va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Dublin va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan José María Del Llano va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Timm Krasna.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Al minut 67, Fabiano Almici arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ròmul Poquet.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José María Del Llano de Dublin la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

El Maillo F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 60 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Max Windsperger va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Juliusz Minkiewicz va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 16, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Geir Årnes va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Maillo va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Geir Årnes va desviar el xut final de Kevin Duffy després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Edward Hoiting va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 36, quan en Max Windsperger va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Maillo que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Pedro Paniagua, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.